0183 - 510564

M-biljet-M-formulier-C-biljet-C-formulier

M-biljet / M-formulier bij immigratie en emigratie

Wanneer u uit Nederland bent geëmigreerd of naar Nederland bent geïmmigreerd moet u belastingaangifte doen met behulp van een M-biljet / M-formulier. Het invullen van een M-biljet / M-formulier is vaak een tijdrovende en lastige klus, die wij u graag uit handen nemen.

Wanneer een M-biljet invullen

Indien u in een kalenderjaar maar een deel van dat jaar in Nederland heeft gewoond, kunt u alleen via het M-biljet / M-formulier aangifte doen. U ontvangt het M-biljet / M-formulier  in het jaar na de emigratie/immigratie van de Belastingdienst. Ook wanneer u geen M-biljet / M-formulier ontvangt heeft u een grote kans op een teruggave wanneer u in uw Nederlandse periode voor een Nederlandse werkgever heeft gewerkt. 

Heeft u geen M-biljet / M-formulier ontvangen? Geen probleem, want VDH Belastingconsultancy kan de aangifte via aangiftesoftware voor u verzorgen en stuurt het M-biljet / M-formulier digitaal op naar de belastingdienst. 

Hiernaast kunt u direct met ons contact opnemen.
Of u kunt bellen met (+31)183-510564.

Geen elektronische aangifte 

De belastingaangifte met het M-biljet / M-formulier kan voor particulieren enkel per post worden verzonden naar de Belastingdienst. Er is geen mogelijkheid om de belastingaangifte digitaal te versturen. 
VDH Belastingconsultancy beschikt over aangiftesoftware waar uw aangifte in berekend kan worden. Zo bent u verzekerd van een maximale teruggaaf of minimale aanslag bij het invullen van het M-biljet en weet u gelijk wat u terug krijgt of moet betalen.

Lage kosten

Voor particulieren kan het M-biljet / M-formulier al ingevuld worden
vanaf € 95,- .
Het tarief voor ondernemers is vanaf € 190,- exclusief btw.

Kijk bij Kosten voor meer informatie.

Wanneer u buiten de EU woont, zal er geen btw berekend worden.

Direct contact


Onze werkwijze van het M-biljet / M-formulier 

Wanneer u het verzorgen van uw M-biljet / M-formulier graag uit wil besteden, zult u een machtiging ontvangen die ondertekend retour gezonden moet worden om uw belastingzaken hier in Nederland te kunnen afhandelen (dit wordt gedaan middels e-mail). Ook ontvangt u een checklist waarin alle gegevens staan die nodig zijn het M-biljet / M-formulier te kunnen behandelen. 
De verzamelde bescheiden kunnen als kopie per mail verstuurd worden.

Na het invullen van het M-biljet / M-formulier ontvangt u een kopie van het ingevulde formulier, evenals een uitgebreide belastingberekening. Wanneer u uw akkoord heeft gegeven, zal het M-biljet / M-formulier elektronisch verzonden worden naar de belastingdienst in Heerlen.
Indien u vanuit het buitenland graag mondeling uw situatie wilt toelichten, is dit eveneens mogelijk via Skype met een vooraf gemaakte afspraak. Zie de contactpagina voor meer informatie.